Bedrijfswagens

Bedrijfswagen Buitink montage

Bedrijfswagens

Heeft u een bedrijfswagen? Dan kunt u bij Garage Evers terecht voor al het onderhoud, de APK keuring, airco service en schadeherstel. Ook plaatsen wij voor u een camera, navigatie, led verlichting, sidebars en een imperiaal op uw bedrijfswagen. Ook voor de binnenkant van uw bedrijfswagen bent u op het juiste adres.

U KUNT BIJ ONS TERECHT VOOR:

  • Onderhoud
  • APK keuring
  • Airco service
  • Schadeherstel
Garage Evers

3,5 TON TREKHAAK

Garage Evers is specialist in het verhogen van het trekgewicht van uw auto. U kunt bij ons terecht om de Mercedes Sprinter tot maximaal 3,5 ton trekgewicht op te waarderen. Hierbij plaatsen wij een mooie aluminium treeplank over de hele breedte van de auto, inclusief achteruitrij led verlichting.
Stel zelf uw trekhaak met treeplank samen via www.vanstep.nl

MODUL

Naast de standaard houten betimmeringen in uw bedrijfswagen, kunt ook kiezen voor het organiseren van uw laadruimte met een Modul inbouwsysteem. Dit is aluminium bedrijfswageninrichting. Denk hierbij aan ladeblokken, legborden, kasten en deuren, werkbladen, dek- en gereedschapspanelen, gereedschapshouders en gereedschapstrolleys. Hiermee voorzien wij uw bedrijfswagen van een sterke en lichte inrichting, waarmee u gemakkelijk uw goederen en producten kunt vervoeren.

Bedrijfswagen inrichting van hout of module
evers-module-system-1
evers-module-system-2
evers-module-system-3
evers-module-system-6
evers-module-system-4
evers-module-system-5
Realisatie: Webvriend