Auto import

Wilt u meer weten over import lease?

Auto verkoop

EEN AUTO LEASEN?

Bent u op zoek naar een leaseauto? Ook dan kunt u bij Garage Evers terecht. Wij helpen u met het voordelig importeren van uw nieuwe leaseauto. Het leasen van een importauto is voordeliger dan het leasen van een gewone auto. Het leasebedrijf gaat namelijk een lager leasebedrag betalen en de berijder heeft een lagere bijtelling. U kunt er ook voor kiezen om voor hetzelfde leasebedrag een luxere uitvoering van de auto te rijden. U kunt zelfs kiezen voor een klasse groter.

Wij handelen uw financial lease contract samen met onze lease partner Alphera af. Heeft u een leaseauto in gedachten? Dan rekenen wij voor u het verwachte leasebedrag uit. Wij hebben hier diverse constructies voor, zowel met als zonder slotsom. Als u tevreden bent met het bedrag, gaan wij op zoek naar de juiste auto. Vaak is dit in Duitsland. De auto’s die wij voor ons leasecontract importeren zijn meestal 6 tot 12 maanden oud. Deze auto’s hebben minder dan 30.000 kilometer op de teller staan.

Zodra wij de auto hebben gevonden die aan uw wensen voldoet, importeren wij deze auto. Wij handelen de douane zaken af en zorgen ervoor dat de auto schoon voor u klaar staat. De leasemaatschappij rondt vervolgens het leasecontract af met uw firma. U rijdt nu stukken voordeliger of luxer in uw nieuwe zakenauto.

FINANCIERING

Wij hebben contact met een aantal financieringsmaatschappijen. Deze maatschappijen financieren ook geïmporteerde auto’s. Heeft u interesse in één van onze auto’s? Dan kunnen wij uw gegevens vrijblijvend doorsturen voor een passend advies.

  • Gegevens Auto

  • Gegevens bedrijf  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Realisatie: Webvriend