Over Garage Evers

Garage Evers is een familiebedrijf met een lange historie. Wij stellen onze klanten en auto’s centraal en zullen er alles aan doen om u te helpen.

janevers

Jan Evers

Jan Evers nam het garagebedrijf dertig jaar geleden over van zijn vader. In de eerste jaren werkte Jan alleen en voerde hij als automonteur alle klussen uit. Jan kreeg steeds meer klanten en het duurde niet lang voordat Jan monteurs in dienst nam. De rol van Jan veranderde hiermee van automonteur tot verkoper. Hij groeide uit tot hét gezicht van Garage Evers.

Jenneke Evers

Jenneke Evers, de vrouw van Jan, is mede-eigenaar van Garage Evers. Jenneke is verantwoordelijk voor de administratie van het bedrijf. Naarmate de garage groeide en de boekhouding ingewikkelder werd, groeide Jenneke uit tot een onmisbare pijler binnen het bedrijf.

jenneke
evert-jan

Evert-Jan Evers

In 2006 maakt ook zoon Evert-Jan zijn intreden in het familiebedrijf. Evert-Jan begon zijn loopbaan met het importeren van een auto als service voor een vaste klant. Al snel bleek dat Evert-Jan precies weet hoe hij in opdracht goede en voordelige importauto’s kan vinden. Zo weet hij voor veel klanten flinke voordelen en besparingen te regelen. Daarnaast heeft Evert-Jan veel contacten in het buitenland die hem kunnen helpen bij het vinden van nette en voordelige auto’s. Ook is hij regelmatig te vinden in de werkplaats.

Gerben van Schoonhoven

Gerben is al sinds 2010 onderdeel van Garage Evers en is een echte allround monteur. Gerben is een technisch en diagnose specialist en daarnaast ook APK-keurmeester. Voor Gerben is geen brug te ver: voor iedere vraagstuk verzint hij een creatieve oplossing.

Gerben
peter

Justin Vink

In 2015 kwam Justin bij ons bedrijf als stagiaire en is sindsdien niet meer weggegaan. Als volwaardig medewerker is Justin technisch en diagnose specialist en daarnaast ook APK-keurmeester. Aangezien Justin net zijn opleiding heeft afgerond, is hij volledig op de hoogte van de nieuwste technieken. Ook weet Justin veel van hybride en elektrische auto’s, aangezien hij nu hiervoor in opleiding is.

Jan-Willem Berkhof

Autotechnicus

Christiaan van Ommeren

Leerling automonteur

Realisatie: Webvriend