Auto import

Wilt u meer informatie over importeren van auto's?

evers-import

AUTO IMPORT

Heeft u de auto of camper van uw dromen gevonden en wilt u weten hoe u deze kunt importeren naar Nederland? Wij helpen u graag! Evers Import heeft veel ervaring met het importeren van auto’s en campers vanuit Europa en Amerika. Wij kennen de markten en weten waar u voordeel uit kunt halen. Wij adviseren u bij het invoeren van de auto en helpen u bij het transport. Ook kunt u alles door ons laten regelen: van de zoekopdracht tot het afleveren van uw auto.

WAAROM IS BEGELEIDING BELANGRIJK?

Wanneer u geen of weinig ervaring heeft in het importproces, kan er een hoop op u afkomen. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met een buitenlandse taal, BTW op uw factuur, kilometerstand-fraude en de BPM-aangifte. Het kan daarom voordelig zijn om dit door ons te laten doen. Wij hebben alle middelen in huis om een importtraject tot een goed resultaat te laten komen.

WILT U MEER INFORMATIE

Heeft u interesse in het importeren van een auto of caravan? En kunt u hier hulp bij gebruiken? U kunt voor meer informatie terecht op onze website www.eversautoimport.nl of bel ons op telefoonnummer +31 (0) 318 576703

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Om de kwaliteit te garanderen, importeren wij (bij voorkeur) alleen nieuwe of jong gebruikte auto’s. U heeft dan namelijk nog fabrieksgarantie. Dit betekent dat u tijdens de import geen risico loopt op verborgen gebreken. En mocht er toch iets defect gaan binnen de garantietermijn, dan kunt u bij de lokale dealer uw auto-import laten repareren. Fabrieksgarantie is namelijk in heel Europa opeisbaar. Heeft u onverhoopt toch schade buiten de garantietermijn? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van onze aantrekkelijke garantiepakketten.

Daarnaast inspecteren wij de auto op de plaats van bestemming. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een goede auto koopt. Ook helpen wij bij het regelen van de verzekeringen. U bent namelijk verplicht een verzekering te hebben op het moment dat u de auto in het buitenland ophaalt. De auto moet dan ook een Nederlands kenteken hebben. Wij zorgen ervoor dat uw auto tijdens de duur van het transport Allrisk verzekerd is.

Realisatie: Webvriend