3.5T trekhaken voor bedrijfswagens

3-5t-trekhaken-bedrijfswagens00005

3.5T TREKHAKEN VOOR BEDRIJFSWAGENS

Hebt u een bedrijfswagen maar bent u op zoek naar een passende 3.5t trekhaak? Of wilt een nieuwe bedrijfswagen waar zo’n trekhaak al direct op gemonteerd zit? Dan bent u bij Garage Evers op het juiste adres! Wij verkopen nieuwe en gebruikte bedrijfswagens die aansluiten bij uw wensen. Wanneer u regelmatig veel gewicht in een aanhanger vervoert dan hebt u een stevige trekhaak nodig. Met onze 3.5t trekhaken bent u verzekerd van kwaliteit.

banner-vanstep

Aluminium trekhaken met treeplank in kleur

Of het nu gaat om een nieuwe bedrijfswagen of een betrouwbare occasion, wij zorgen ervoor dat een stevige 3.5t trekhaak naadloos aansluit bij uw ajuto. Wanneer u een losse trekhaak wilt laten plaatsen dan spuiten wij deze in exact dezelfde kleur als uw bestaande bedrijfswagen. Onze trekhaken, zoals de naam het al zegt, zijn sterk genoeg om 3500kg te trekken en worden geleverd en gemonteerd compleet met treeplank in bijpassende kleur. Dat maakt het instappen een stuk eenvoudiger!

3,5T trekhaak monteren

In onze garage staan onze monteurs klaar om op uw bestaande bedrijfswagen een 3.5t trekhaak te monteren. Onze trekhaken met treeplank zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter en de Man TGE. Wilt u een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen bij ons aanschaffen? Dan kunnen wij deze in overleg meteen al uitvoeren met de trekhaak en treeplank, in de kleur die u wenst. Onze 3,5t trekhaken hebben standaard een mooie stevige treeplank met een brede opstap.

3-5t-trekhaken-bedrijfswagens00003
3-5t-trekhaak

Wij proberen bij het gebruiksklaar maken van bedrijfswagens altijd zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen van onze klanten. U gaat er dagelijks in rijden en weet precies welke indeling nodig is en welke extra opties het werk vergemakkelijken. En hoewel we altijd rekening houden met uw wensen kijken we altijd met onze bril van veiligheid en kwaliteit naar bedrijfswagens. Dat geldt dus ook voor trekhaken. Niet elke wagen is geschikt voor dit accessoire, we geven u dus graag een passend advies als het gaat om het veilig gebruiken van 3,5t trekhaken.

Man
MercedesBenz
volkswagen

Meer informatie

Meer weten over bedrijfswagens met een 3,5t trekhaak? Of denkt u erover een trekhaak te laten plaatsen op uw eigen bedrijfswagen? Neem contact op voor vrijblijvend advies en een offerte, we helpen u graag verder! Bel naar +31 (0) 318 576703.

Stel online zelf uw trekhaak met treeplank samen, ga naar www.vanstep.nl

Realisatie: Webvriend